Het is ons uitgestelde loon!

Bedankt voor jullie bijdrage !!

Gesproken column ( stem Jan Slotboom )


Beste lezers.  

Hier had de dertiende column kunnen staan ware het niet dat we deze week van de gelegenheid gebruik maken onze lezers en uiteraard ook onze columnisten hartelijk te bedanken.

Drie maanden op rij een succesvolle reeks columns.

Wie had vooraf kunnen denken dat de column uit zou groeien tot een zo succesvolle en kwalitatief hoogstaande reeks? En dat met een grote diversiteit aan schrijvers waarvan één inmiddels een reputatie hoog heeft te houden aangezien hij ons al drie keer wist te verrassen met een vlammend betoog. Wij zijn er dan ook best een beetje trots op dat we deze columnisten een platform konden bieden.

Wie verantwoordelijk is voor column nummer dertien leest u volgende week, maar we kunnen al wel verklappen dat ie er komt. Voor ons is nummer dertien allesbehalve een ongeluksgetal. Daar waar in vrijwel ieder vliegtuig rij twaalf automatisch overgaat naar rij veertien en ook in de autosport traditioneel geen startnummer dertien wordt toegekend zal voor ons de dertiende column een opmaat zijn tot meer. Veel meer!

Het is begrijpelijk dat in een wereld die wordt geteisterd door een pandemie de gevolgen van het Pensioenakkoord naar de achtergrond zijn geschoven, maar daarmee zijn ze niet weg.

Klaas Knot refereerde er nog aan in de uitzending van Buitenhof. In januari dit jaar kreeg de economie van hem nog een negen en nu liet hij weten er niet langer een cijfer op te kunnen plakken omdat de onzekerheid simpelweg te groot is. Goed nieuws is er in zijn ogen niet meer, enkel ‘minder slecht nieuws’. En als Knot oppert dat we de hardheid van beloftes zullen moeten aanpassen hoeven wij u niet te vertellen wat dat op de korte, maar óók op de lange termijn tot gevolg heeft voor ons uitgestelde loon. Wij van Pensioentoekomst gaan ook in coronatijd door met het blootleggen van de missstanden en onderhouden intensief contact met belanghebbenden en politieke partijen.

Daarnaast willen we een platform blijven bieden voor onze lezers. Maak gebruik van dat platform. Hoe denkt u over het akkoord? Hoe beïnvloedt het uw toekomst? Namen als Jan Ilsink , Cees Grimbergen, Corrie van Brenk en Gert Jan Zeeman gingen u voor, maar wat vindt u?

Liever anoniem? Ook dat mag. Onze koning schaatste destijds de Elfstedentocht ook onder pseudoniem en werd desondanks als held ontvangen. Een schril contrast met zijn aankomst gisteren uit Griekenland….  

Beste lezers, laat het ons weten.

Schrijf en denk met ons mee.

Ons platform is er óók voor u.  

Samen op weg naar meer columns! Samen op weg naar een beter pensioen!

 

Team Pensioentoekomst.